Wilhelm Dancă

Nihil sine Deo!
Absolvenți FTRC UB 2018 imagini

Absolvenți în imagini la Facultatea de Teologie Romano-Catolică, Universitatea din București, la încheierea ciclurilor de studii de licență și de master. Fotografiile redau clipele despărțirii profesorilor de studenți, mai întâi în catedrală, prin celebrarea unei liturghii de mulțumire, și apoi în aula mare a Facultății pentru festivitatea de terminare a studiilor cu acordarea premiilor. Felicitări tuturor, studenți și profesori! Non scholae, sed vitae! Nu pentru școală, ci pentru viață învățăm! Deci, să umplem viața cu viață!

Cei care doresc să studieze la Facultatea noastră, sunt invitați să viziteze site-ul: www.ftcub.ro Pe acest site se găsesc detalii importante referitoare la admitere, care începe în 6 iulie 2018. Vă așteptăm cu drag!

Pentru a sublinia caracterul de misiune pe care l-au avut studiile licență în teologie asistență socială și studiile de master în teologie comunicare, am făcut fotografia de grup la ieșirea din catedrală. Vrem să fim sau să devenim o Facultate în care studenții au mereu conștiința pragului, intră sau ies pentru a-i ajuta pe alții, mai ales pe cei nevoiași.

Mai jos câteva momente din catedrală, pregătind și celebrând sf. liturghie de mulțumire pentru darurile primite în cei 3 sau 2 ani de studii.

Ieșind din catedrală, în drum spre Aula mare a Facultății, încă vreo câteva fotografii spre aducere aminte.

Mai jos câteva imagini de la festivitatea de acordare a premiilor absolvenților 2018.

 

Acordarea premiilor. Din păcate nu am primit și nu am găsit fotografii cu toți premianții, care au fost 7: 3 la licență și 4 la master.


Pregătindu-ne pentru vizionarea unui film documentar…

Absolvenții de la licență au realizat film documentar intitulat „Generația de aur”, evident generația lor, rezumând în imagini și muzică momente importante din timpul formării lor în Facultate. Accentul a fost pus pe expresiile sau exemplele tipice/hazlii folosite de profesori la cursuri și pe excursiile organizate împreună. Acestea din urmă, trebuie să recunosc, au fost puține. Sper în viitor să fie mai dese, măcar două în fiecare an.

La sfârșit de studii, încă o dată, să tresătăm de bucurie. Gaudeamus igitur! Vivat academia! Vivant professores!

Lasă un răspuns