Wilhelm Dancă

Nihil sine Deo!
Termeni și Condiții

Termeni si Conditii

1. Acceptul conditiilor de folosire

wilhelmdanca.ro este un site web fondat, administrat si actualizat de pr. dr. Wilhelm Danca.

Folosirea acestui site, a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. Ca vizitator si deci utilizator al site-ului wilhelmdanca.ro sunteti de acord sa respectati aceste reguli si veti fi in exclusivitate raspunzator pentru tot ceea ce intreprindeti in legatura cu wilhelmdanca.ro

Wilhelm Danca isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment structura si continutul oferite de www.wilhelmdanca.ro sau poate suspenda functionarea acestuia cu sau fara o instiintare prealabila.

Regulile de utilizare a blog-ului wilhelmdanca.ro pot fi modificate in orice moment, fara o anuntare prealabila a utilizatorilor, iar intrucat aceste reguli sunt oricand accesibile pe site, dumneavoastra va revine responsabilitatea sa le cunoasteti si sa le respectati. Wilhelm Danca isi rezerva dreptul de a stabili reguli suplimentare ale site-ului care vor fi considerate parte integranta a conditiilor generale de folosire a wilhelmdanca.ro.
Aceste reguli statueaza modul de folosire de catre utilizatori a blogului wilhelmdanca.ro, iar relatiile sau eventualele probleme ce pot aparea sunt guvernate de legi aplicabile in Romania.

2. Dreptul de proprietate

Articolele (texte+imagini+inregistrari audio+video+documente atasate) publicate de Wilhelm Danca se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la Legea nr. 8 din 14.03.1996 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 60 din 26.03.1996 privind drepturi de autor si drepturi conexe). Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisa in lipsa consimtamantului prealabil al autorului.

Informatiile cuprinse in articolele publicate de Wilhelm Danca, precum si informatiile provenind din cadrul bannerelor continute in site-ul www.wilhelmdanca.ro sunt protejate de legile privind drepturile de proprietate intelectuala. Vizitatorii sau membrii site-ului wilhelmdanca.ro nu au dreptul sa preia, vanda, reproduca sau sa distribuie materiale provenind din site-ul wilhelmdanca.ro.

Pentru nerespectarea acestor reguli de catre unii vizitatori sau abonati la wilhelmdanca.ro, Wilhelm Danca isi rezerva dreptul de a refuza accesul acelor vizitatori pe acest site prin blocarea conturilor de utilizare sau banarea IP-ului aferent.

Pentru utilizarea acestui blog este necesara citirea si acceptarea acestor reguli in totalitatea lor.

Vizitarea in continuare a acestui blog presupune ca intelegeti, sunteti de acord si ati acceptat termenii si conditiile mentionate in aceasta pagina.

  • 28 martie 2017

Comentariile sunt închise.